За Нас

АМИК® – Интер е първият български производител на мебели за баня. Преди да започнем собствено производство внасяхме мебели от Гърция. В последствие установихме, че съществуват всички предпоставки мебелите да се произвеждат у нас, със същото качество и на много по-достъпни цени. За първи път мебелите ни, изработени от МДФ, излязоха на пазара през 1997 год. Сега нашата пазарна ниша е производството на качествени мебели от ПВЦ, МДФ и ПДЧ.
Освен мебелите за баня АМИК® – Интер произвежда обзавеждане за кухни, огледала с вграден микронагревател, интериорни огледала,
Стараейки се да отговорим на потребностите на българския потребител, през 2002 год. внедрихме най-новата технология за изработка на мебели за баня от ПВЦ – 100% водоустойчив материал. Това ни позволи от 2003 год. да удължим гаранционния срок на 39 месеца.
Благодарение на огромния труд и екип от висококвалифицирани специалисти днес АМИК® – Интер успешно се налага на българския и европейския пазари. През изминалите години изградихме голяма дистрибуторска мрежа в страната, като продължаваме да търсим партньори.
АМИК® – Интер предлага още:

– изработка на кухни по индивидуален проект;
– изготвяне и визоализация на зададениет проекти;
– огледала с вграден микронагревател предотвратяващ изпотяването;
– интериорни огледала по каталог или индивидуален проект;
– плотове от технически камък;
– прагове за душ кабини
– мивки.

Консултаните на фирмата ще се отнесът с внимание и отговорност към всяко ваше запитване
и ще отговорят в кратки срокове с подходящи предложения и идеи.
Очакваме вашите запитвания и проекти.
С най-добри пожелания от екипа на фирма АМИК® – Интер